

## **Proposed Meeting Agenda**

**Date:** March 4, 2015 **Time:** 4:00 – 6:30 PM

**Location:** Office of Equity and Human Rights, 421 SW 6th Ave, Suite 500 Portland, OR 97204

1.	4:00 – 4:10	Welcoming and Gathering	(10 min)
2.	4:10 - 4:15	Approval of Agenda and Minutes	(5 min)
3.	4:15 – 4:45	Executive Committee and Staff Report Actions Taken: JTTF Open Letter HRC and the COAB. Emanuel and Alternate Orientation and Mentor Plan Pre-reads Budgeting Executive Committee Elections	(30 min)
4.	4:45 - 5:00	Cameron Whitten and the Oregon Center for Human Rights	(15 min)
5.	5:00 – 5:10	OEHR Report	(10 min)
6.	5:10 - 5:25	Public Comment 3 min each with clarifying questions	(15 min)
7.	5:25 - 5:45	HRC meeting design Suggestions/Reflections Public Participation Proposal	(20 min)
8.	5:45 – 6:05	Retreat planning	(20 min)
9.	6:05 – 6:30	To be determined: Follow-up business Committee break out Committee & Task Force communications Emerging Issues / Final Announcements	(25 min)
10.	. 6:30	Adjourn	